Spring naar inhoud
in september op vrt nu, in oktober op canvas

Who is America? (16+)

Bekijk Who is America? (16+) op

Who is America? is de nieuwste serie van acteur, schrijver en komiek Sacha Baron Cohen.

Sacha is a comedic genius who shocks you with his audacity, bravery and inventiveness.
David Nevins, president and ceo Showtime Networks Inc.

Canvas heeft de uitzendrechten verworven van de gloednieuwe satirische reeks Who is America? van en met Sacha Baron Cohen. Who is America? ging bij de Amerikaanse zender Showtime van start op zondag 15 juli.

Sacha Baron Cohen is bekend van een hele reeks iconische momenten en provocerende personages. Met Who is America?, dat hij zelf schreef en regisseerde, keert hij nu voor het eerst in meer dan 10 jaar terug naar televisie. In de zeven afleveringen, die in de loop van het voorbije jaar werden opgenomen, komen verschillende personages aan bod, gaande van beruchte figuren tot nobele onbekenden die het hele politieke en culturele spectrum vertegenwoordigen en het unieke land bevolken.

Baron Cohen brak voor het eerst door met Da Ali G Show, een reeks die 6 Emmy® Award nominaties en 2 BAFTA Awards won in de vier jaar dat ze werd uitgezonden. Baron Cohen’s volgende project was Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, een film met in de hoofdrol zijn tweede alter ego, Borat Sagdiyev, een journalist uit Kazakhstan. Opnieuw produceerde, schreef en acteerde hij in de film, die een wereldwijd fenomeen werd en in 24 landen op de eerste plaats van de box office-lijsten stond.

VRTNU VRTNU VRTNU