Spring naar inhoud

Krijg twee keer Arno cadeau!

© cc
geschreven op 08 mei 2019

Arno wordt 70. Vive Le Plus Beau!

Arno viert zijn verjaardag met een concert in het Kursaal van Oostende. Jammer genoeg zijn de tickets al de deur uit, maar je maakt nog kans op het boek Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig.

Arno is een pionier in onze Belgische rockgeschiedenis. Hits als Oh La La La, Putain Putain en Les Filles Du Bord De Mer zitten in ons muzikaal geheugen gegrift. Op 21 mei wordt de geboren Oostendenaar zeventig jaar en dat viert hij met een exclusief verjaardagsconcert in het Kursaal van Oostende. Het belooft een memorabele avond te worden waarbij al zijn grootste hits de revue zullen passeren.

We zijn er trots op dat we Arno, als ereburger van Oostende, hebben kunnen strikken voor een exclusief verjaardagsconcert in Oostende.

Bart Tommelein, Burgemeester van Oostende

Maar daar stopt het feestje niet. De stad Oostende brengt ook een boek uit getiteld Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig dat wordt opgedragen aan de Oostendenaar. Het boek is te verkrijgen vanaf 20 mei bij de dienst Toerisme Oostende. Het is een artistieke trip in het gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck en Arno.

Claude Blondeel schreef Oostende & Compagnie, het boeiende verhaal van kunstenaars, piraten en groten der aarde die niet konden weerstaan aan de lokroep van de Koningin der Badsteden. Oostende als genereuze muze voor schilders en schrijvers.

VRTNU VRTNU VRTNU