Spring naar inhoud
tot 13 augustus op vrt nu

Scott & Bailey (12+)

Bekijk Scott & Bailey (12+) op

Scott & Bailey is een Britse misdaadreeks over twee vrouwelijke detectives bij de, fictieve, Manchester Metropolitan Police. Vanaf zaterdag 23 juni kan je op Canvas het vierde seizoen volgen.

Wie zijn ze?

Rachel Bailey is energiek, vrijdenkend en impulsief, ze houdt geen blad voor de mond. Janet Scott is diplomatisch, subtiel en humoristisch, met een sarcastisch tintje. Rachel en Janet zijn zo verschillend dat ze elkaar perfect aanvullen. In elke aflevering zien we hen worstelen, zowel met ernstige misdaden als met hun eigen ingewikkeld persoonlijk leven.

Seizoen vier

Rachel en Janet willen er na hun conflict opnieuw het beste van maken, maar Rachel worstelt met nogal wat moeilijkheden in haar privéleven. Janet wil dan weer de kansen krijgen die ze verdient. Scott en Bailey solliciteren allebei voor de positie van brigadier en slagen allebei moeiteloos voor de testen. Het is dus aan hoofdinspecteur Gill Murray om te kiezen wie de job krijgt.

Deze spannende reeks werd geschreven door Sally Wainwright. Suranne Jones (DC Rachel Bailey) en Lesley Sharp (DC Janet Scott) vertolken de hoofdrollen.

VRTNU VRTNU VRTNU