Spring naar inhoud

De tien beste beelden van Pukkelpop-Up

geschreven op 20 augustus 2016

Met de Pukkelpop-Up gidste Ilse Liebens je door de muzikale hoogtepunten van op de weide in Kiewit. Canvas geeft je niet alleen de muzikale hoogtepunten, maar ook de tien beste beelden van op het

Wat staat er dan op het programma? Niet alleen Otto-Jan Ham en co, maar ook Max Colombie van Oscar and the Wolf en een deugddoende portie yoga.

De Ideale Wereld maakte Pukkelpop én het Canvasterras onveilig met de DIW Fandagen.
Houselegendes Cassius tonen hun stoerste kant na het interview met Ilse Liebens.
The Kills maakten tijd voor Ilse Liebens. En ze amuseerden zich donderdag kennelijk te pletter tijdens het interview met haar.
Donderdag sloot Bent Van Looy de Wablief?! af. Zijn concert startte uiteindelijk later omwille van Rihanna, die later op de weide verscheen.
Craig David stond voor het eerst op Pukkelpop. Van zenuwen was er geen sprake: de sfeer van zijn comeback zat er goed in tijdens het interview.
Wat staat er nu toch op dat t-shirt van de Britse Dua Lipa? Die vraag speelde Ilse Liebens parten en ze gooide die dan ook lustig op tafel.
Nina De Man maakte de camping van Pukkelpop wakker met een deugddoende yogasessie. Zij trakteerde Ilse Liebens dan ook op een kleine introductie op yoga.
Een telefoontje? Nee hoor, Jamie Lidell beeldt gewoonweg graag delen van een interview uit.
De zon ging onder en Dotan verscheen. Een lachje na een geslaagd concert - én tijdens een amusant interview - kon er uiteraard bij.
Op zaterdag sloot Oscar and the Wolf de main stage van Pukkelpop af. Maar voor Max Colombie en co. het podium beklommen, voelde Ilse de zanger even aan de tand.
VRTNU VRTNU VRTNU