Spring naar inhoud

Binnenkort op Canvas

© canvas
geschreven op 07 augustus 2018
Wie naar Canvas kijkt - live, uitgesteld of online - moet het gevoel hebben de juiste keuze te hebben gemaakt. Daar gaan we ook dit najaar voor.
netmanager Olivier Goris

Canvas is klaar voor een boeiend najaar met een hele reeks gloednieuwe titels, nieuwe seizoenen van vertrouwde programma’s en vaste waarden, en een heleboel online-initiatieven.

De tandem Terzake en De afspraak is de voorbije jaren alsmaar sterker geworden en vormt een stevig fundament voor de Canvas-avond. In Terzake zitten Kathleen Cools en Annelies Beck dicht op de actualiteit van de dag, met duiding en diepgaande interviews. Bart Schols focust in De afspraak op opinies en debat. En op vrijdag blikt Ivan De Vadder terug op de politieke week. Vanaf maandag 3 september.

Vranckx op zaterdag brengt de beste buitenlandse current affairs reportages.

De Ideale Wereld is terug vanaf dinsdag 4 september met een nieuwe presentator Jan Jaap van der Wal, en een veelvoud aan nieuwe rubrieken.

Het zal ánders zijn, maar niet radicaal anders, want sidekicks Jelle De Beule, Jonas Geirnaert, Sven de Leijer, Thomas Huyghe en Lukas Lelie zullen weer roteren dat het een lieve lust is, en ook oudgedienden als Luc Haekens en Sociaal Incapabele Michiel tekenen opnieuw present.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de gastenlijst voorlopig nog een longlist is, maar Kylian Mbappé, Elon Musk en Angela Merkel staan er toch maar mooi op.

VRTNU VRTNU VRTNU