Spring naar inhoud

Breaking: Gulden Hashtag Walk Of Fame in Geetbets

geschreven op 21 oktober 2016

Bij-zon-der goed nieuws voor gebruikers van sociale media en aanverwanten: na weken onzekerheid is de locatie van de Gulden Hashtag Walk Of Fame éindelijk bekend.

De Ideale Wereld kent elke dag een Gulden Hashtag toe aan een Bekende Vlaming die een verdienstelijke bijdrage leverde aan de social media. Alle Gulden Hashtags komen, na lang wikken, wegen, twijfelen, zoeken, rondbellen, nogmaals wikken, faxen, en andermaal wegen, nu te staan op een heuse Walk Of Fame in Geetbets.

Sociale media zijn media op het internet. Geetbets heeft ook internet, dus wat dat betreft begrijp ik de keuze voor Geetbets.

Thierry Debels, expert sociale media

De Walk of Fame komt te liggen in de Drinkteilstraat in het Vlaams-Brabantse Geetbets, ter hoogte van café 'De Herboren Statie'. Geetbets is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en er is ook parkeerplaats voorzien aan de Walk Of Fame.

Geetbets, the best a man can gets.

Anthony, tweedezitter Engels

Op maandag 31 oktober wordt de Gulden Hashtag Walk Of Fame feestelijk ingehuldigd in intieme kring. Alle winnaars van een Gulden Hashtag, evenals de plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders zijn uitgenodigd.

We wensen uitdrukkelijk te vragen niet en masse af te zakken naar Geetbets op 31 oktober, om de plaatselijke bevolking te ontzien. Na de inhuldiging bent u uiteraard van harte welkom.

Bijna waren we in Geetbets gepasseerd, maar dan toch uiteindelijk niet.

Geena Lisa, Fata Morgana

Verdere ontwikkelingen in de aanloop naar de inhuldigingen komt u vanzelfsprekend eerst hier te weten.

VRTNU VRTNU VRTNU