Spring naar inhoud

5 opmerkingen over de DIW Fandagen

geschreven op 22 augustus 2016

Na de DIW Fandagen is het tijd voor bittere ernst: de evaluatie. Ondanks de overvloed aan geweldige reacties hebben we gemerkt dat er toch nog een paar dingen voor verbetering vatbaar zijn. Die delen we dan ook graag met u, zodat u weet dat De DIW Fandagen de volgende keer nóg beter worden.

Meer security

Fans raken Jelle aan

Over het algemeen hebben we geen klachten over de security-mensen. Ze waren zeer vriendelijk, maar misschien wat onderbemand. Zo konden mensen te pas en te onpas onze helden aanraken, wat nochtans helemaal niet zo afgesproken was.

Dus: meer security. En meer ontsmettende zeep, want die was op na dag één.

De Voeding

De Voeding

Op de keper beschouwd was de voeding best in orde, maar voor één ding willen we ons alvast ten zeerste excuseren. Blijkbaar was er een standje waar er nacho's te koop waren.

Nacho's zijn chips met een onbestemde saus eroverheen, en chips eet je terwijl je naar een film kijkt. Tom Barman van TaxiWars liet al weten niet opgezet te zijn met een tent vol mensen die luidruchtig nacho's aten. Onze excuses aan alle artiesten, Kurt van Food&Beverages kijkt volgend jaar voor een alternatief.

Meer gastoptredens van onze helden

Meer gastoptredens!

Niettegenstaande de acts op onze randanimatie ons erg dankbaar waren dat ze erbij mochten zijn, maakten slechts weinigen aanstalten om onze DIW-helden op het podium te halen.

Akkoord, bij Rihanna mochten we wel backstage haar cocaïne versnijden, maar enkel de band Sophia nodigde onze Otto-Jan uit op het podium van de Club-tent vrijdagavond. Op de foto kunt u Otto-Jan vinden onder de gekke witte pijl die toen op het podium hing.

Een Betere Regenboog

Een regenboog

Misschien is het muggenziften, maar de regenboog op het einde van de DIW Fandagen kon stukken beter. Gelukkig was Otto-Jan er om de sfeer tijdens de teleurstellende regenboog goed te houden.

Nettere Fans

Een fan

Heel wat fans lieten hun haar scheren zoals Sociaal Incapabele Michiel. Helaas vergaten die fans hun haar mee te nemen; daardoor werd het allemaal een boeltje.

Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel: Wikipedia overweegt om de foto hiernaast als afbeelding op de pagina over 'Spijt' te plaatsen.

VRTNU VRTNU VRTNU