Spring naar inhoud
Bekijk De Afspraak op
Bart Schols

Om 20u30 is het tijd voor De Afspraak. De voorbije drie en een half jaar groeide het programma met Bart Schols samen met Terzake uit tot het fundament van de Canvas-avond op weekdagen. Vanaf januari krijgt Bart versterking van Phara de Aguirre. Samen zullen ze het kwaliteitsmerk dat De afspraak intussen geworden is, alleen nog maar versterken.

Als je even op adem kan komen in de wetenschap dat een icoon als Phara op je stoel komt zitten, dan doe je dat in alle vertrouwen en met een gerust gemoed.

Bart Schols

Bart en Phara zullen het programma afwisselend presenteren, in langere blokken. Zo zal Phara De afspraak in goeie banen leiden tot aan de krokusvakantie.

Ivan De Vadder

Elke vrijdagavond is er Ivan De Vadder met een politieke editie van De Afspraak. De Afspraak op Vrijdag is een terugblik op de politieke week en de andere actualiteit.

Daarvoor nodigt Ivan De Vadder een politicus en twee andere gasten die politiek en nieuws van dichtbij volgen uit: de ene professioneel, de andere uit liefhebberij, interesse en betrokkenheid.

VRTNU VRTNU VRTNU