Spring naar inhoud

Wedstrijdreglement

Dans met Hanne

geschreven op 27 april 2018

Hanne Decoutere kennen jullie als nieuwsanker. Maar haar echte droom is nog altijd ballerina worden. Deze droom kan ze nu verwezenlijken in het Canvas-programma Hanne danst.

Een jaar lang zet ze alles op alles om in februari 2019 een podium te betreden. Maar… Hanne is nog op zoek naar dé perfecte dansgroep voor het voorprogramma.

Hieronder vind je alle praktische info over de online danswedstrijd.

De selectie

Uit alle inschrijvingen selecteert een professionele canvasjury 16 juli 2018 10 dansgroepen.

De selectie gebeurt op basis van technische vaardigheid, maar ook op communicatievaardigheid, uitstraling, présence, persoonlijkheid en originaliteit.

Elke geselecteerde krijgt een profielpagina op canvas.be en wordt voorgesteld op alle sociale media van Canvas (Facebook, Instagram, Twitter, etc.).

De geselecteerde groepen nemen deel aan alle wedstrijdactiviteiten en maken kans om actief mee te werken aan de finalevoorstelling van Hanne danst.

Halve finale

De 10 dansgroepen bereiden nu een nieuwe choreografie voor. In september beslist een professionele jury tijdens Klassiek in de stad in Antwerpen wie de 5 finalisten worden.

De 5 finalisten nemen in oktober deel aan een masterclass waar ze worden gecoacht door professionele dansers.

Canvas nodigt in de herfstvakantie de dansgroepen uit op de vrt om hun volledige choreografie te dansen. Er volgt ook een popular voting op canvas.be.

Finale

Zit je in de finale? Houd voorlopig 15 december 2018 vrij. In dat weekend wordt de winnaar van de wedstrijd bekendgemaakt.

De winnaar zal de unieke mogelijkheid krijgen om te mogen dansen in het voorprogramma van Hanne Decoutere.

Deze specifieke wedstrijdvoorwaarden voor ‘Dans met Hanne’ zijn een aanvulling op het VRT Algemeen Wedstrijdreglement van al de merken van de VRT. Deze specifieke voorwaarden hebben wel steeds voorrang op dit algemeen reglement.

VRTNU VRTNU VRTNU