Spring naar inhoud

Wall Of Moments zkt. reporters

op Leffingeleuren

geschreven op 24 augustus 2016

De Wall of Moments-app: live from your living room

Hoe kunnen we de sfeer en de ervaring van een festival vatten zonder er geweest te zijn?

Met vraag in het achterhoofd ontwikkelde de VRT-afdeling Onderzoek & Innovatie de Wall of Moments, een app gericht op het creëren van een totaalbeleving van een evenement. Al wie niet op een festival geraakt of achteraf herinneringen wil ophalen, kan zo terugblikken.

Bezoekers maken korte filmpjes van festivalmomenten die professionele camera’s kunnen missen: een knipoog van een artiest, de interactie tussen het publiek, de spanning tussen de optredens.

Via een livestream van filmpjes en professionele beelden kunnen vrienden en familie thuis genieten van een unieke festivalervaring door de ogen van de bezoekers.

Maak kans op een gratis ticket!

Ben je vrij op 9, 10 en/of 11 september? Deel je graag filmpjes en ervaringen met vrienden en familie? Ben je enthousiast over de toekomst van digitale verslaggeving?

Schrijf je dan nu in om testreporter te worden op Leffingeleuren. Als testreporter zal je tijdens het festival filmpjes opnemen en uploaden via de app.

Na een screening op inhoud en kwaliteit komen de filmpjes terecht op de "Wall of Moments" samen met die van andere testreporters.

Bovendien maak je ook kans op een gratis ticket! Hou zeker de Facebookpagina van Wall of Moments in de gaten voor updates.

VRTNU VRTNU VRTNU