Spring naar inhoud

Tim Van Steenbergen tipt


Modeontwerper Tim Van Steenbergen heeft een collectie gemaakt voor het personeel van Bokrijk, waar -geheel ontoevallig- ook een nieuwe textielexpo opent. Verder heeft hij ook nog wat culturele tips voor ons.

EXPO: Jef Meyer

Tim Van Steenbergen: "In galerij Callewaert-Vanlangendonck te Antwerpen opent morgenavond een expo rond de jonge kunstenaar Jef Meyer. De galerij is voornamelijk gespecialiseerd in naoorlogse abstracte kunstenaars zoals Guy Vandenbranden, maar geeft ook een forum aan jonge kunstenaars wiens werk sterk linkt met deze periode. Ik kocht vorig jaar al een werk van Jef aan op Brafa, en kreeg gisteren de kans de nieuwe expo in preview te bekijken. Het is een prachtige, verstillend mooie expo geworden… een aanrader."

BOEK: Virginia Woolf door Barbara De Lange

Tim Van Steenbergen: "De vertalingen door Barbara De Lange van het werk van Virginia Woolf… ik las onlangs “De Jaren” en ben nu bezig in de onlangs verschenen vertaling “De uitreis”. De Lange laat je door haar vertalingen echt in de ziel van Woolf kijken, een aanrader voor wie Woolf altijd ondoorgrondelijk vond…"

Muziek: The Golden Glows

Tim van Steenbergen: "The Golden Glows spelen op 14 juni in AB Salon… moeilijk uit te leggen, maar ik volg hen al lang en ben echt fan van hun prachtige ode aan folk, poëzie. Ze zijn zo authentiek…"

VRTNU VRTNU VRTNU