Spring naar inhoud

Stoute kinderen playlist


De Sint is weer in het land, maar heeft niet voor iedereen cadeautjes mee. Ook dit jaar krijgen een aantal kinderen de roe. Culture Club verzamelde de kanshebbers in een ‘Stoute kinderen’-playlist.

Jebroer: Kind van de duivel

Kinderen van de duivel verdienen geen cadeautjes maar een enkele reis Spanje. Al zullen die duivelsgebroeden dat nog wel leuk vinden ook.

Ayo & Teo: Rolex

Vragen om een rolex voor Sinterklaas is wel heel brutaal. Alsof de Goedheiligman zich zulke dure cadeaus kan veroorloven.

BOEF - Hosselen

Nadat de Sint zijn Pieten om de betekenis van ‘hosselen’ vroeg, was hem één ding duidelijk: BOEF heeft absoluut geen cadeautjes verdiend dit jaar. Hoe vaak hij zijn sneaker ook zet.

Kraantje Pappie: Pompen

"Ik ben in essentie niet per se een slecht mens, maar..." Dat kan beter, Kraantje! Zoek naar het goede in jezelf. Sinterklaas wilt het!

Neiked: Sexual

‘I’m feeling sexual, so we should be sexual’.

Moet het zo expliciet? Er luisteren wel kindjes mee, hé.

Van Echelpoel: Ziet em duun

Opnieuw een rapper die het verkeerde voorbeeld geeft. Altijd maar feesten, nee dat keurt Sinterklaas niet goed. Wat is er mis met een flanellen pyjama, een goed boek en een flinke nachtrust?

Jay Z: 4:44

Beyoncé bedriegen: dat doe je niet. Dan mag je achteraf nog zoveel platen maken over hoeveel het je spijt, je bent en blijft een stout Jay Z'tje.

K3: Pina Colada

Alcohol promoten onder kinderen? Ook daar kan de Sint niet mee lachen.

Future ft. Nicki Minaj: You Da Baddest

Het is geen wedstrijd wie de baddest is en de meeste regels durft te overtreden. Als dat wel het geval zou zijn, staan er op deze playlist vele kanshebbers voor de titel.

VRTNU VRTNU VRTNU