Spring naar inhoud

LeFtO Playlist


Vanaf 26 maart dompelt dj LeFtO je op Canvas helemaal onder in de undergroundscene van grootsteden als Los Angeles, Seoul en Brussel in zijn muzikale reis rond de wereld. De soundtrack is er nu al, in de vorm van een playlist met de superallergloednieuwste elektronische muziek.

Flea Flicka - Smino

Deze jonge singer komt uit St. Louis en behoort tot de Zero Fatigue crew uit Chicago. Zijn debuut is uit via Top Dawg Entertainment, BLKSWN is de naam en het is één van mijn favoriete albums van de week. Een aanrader.

Pony Slungz - IMYRMIND

Eindelijk komt deze man met een long player: Uniwersum Luxus is uit op het Duitse Money $ex Records die jullie misschien nog kennen van Glenn Astro en Max Graef. Een jazzy house producer in de lijn van alles wat het label uitbrengt.

Tonnerre - Vorace

Binnenkort verschijnt zijn nieuwe EP op het Leuvense label Tangram Records. Deze jonge Parijzenaar, die vroeger als Mad Computer door het leven ging, komt met harde bassen en kicks. Volledig mijn sound.

Yellow - K15

Londense house producer die onder zijn alter ego Culross Close ook meer jazzy muziek maakt. Het K15-werk is meer dancefloor gericht, maar met een hoek af. Zeer toffe ingespeelde melodie en funky baslijnen geven zijn stijl iets aparts, dat soms in de richting gaat van oud Floating Points-materiaal.

With Y - Niels Broos

Een noorderbuur met zeer veel talent, en toetsenist voor Jameszoo. Hij brengt binnenkort een EP uit op het label van Los Angeles’ Alpha Pup. Een aparte sound en stijl die je herkent als je fan bent van die andere getalenteerde producer Jameszoo.

Ontdek deze lijst ook op spotify:
VRTNU VRTNU VRTNU