Spring naar inhoud

Kenji Minogue Playlist


Kent u Kenji Minogue nog? Zondag sturen ze hun nieuwste single 'Oekomta Mekaniken' uit om uw geheugen op te frissen. Voor ons maakten ze intussen een playlist met totaal kekke, crazy cultsongs. Iemand nog een stukje papaja?

Maasai Reggae - Yamat ole Meibuko

We hadden het voorrecht onze cd op te nemen in Uganda. We waren drie weken te gast bij Umpapalia en zijn familie. Umpapalia heeft ook een gastvocal op onze cd en heeft een enorme invloed op het album gehad. Deze song hebben we via hem leren kennen, en brengt ons meteen terug in de sfeer van de opnames.

Papaya - Alexander Marcus

De papaja is de vrucht van een meloenboom en wordt dan ook "boommeloen" genoemd. De vruchten groeien aan de stam van de boom. De papajaboom komt oorspronkelijk uit Mexico. De boom kan tot zes meter hoog worden. De stam is hol, de bladeren zijn groot en vingervormig. En oh ja: kilo’s papaja’s hebben we gegeten tegen de opnames!

Beer - Three Loco

Omdat we de hele cd hebben opgenomen op alcoholvrij bier. Voor ons de perfecte placebo voor een goede sfeer en werkhouding! We zijn bijna professioneel aan het worden, maar hopen dat snel terug ongedaan te maken.

The Anthem - Onra

Omdat Azië net als Afrika blijkbaar een continent is en we graag verder kijken dan onze armen ons kunnen dragen. Het klinkt Aziatisch en toch ook een beetje continentoverschrijdend.

We're All Gonna Fucking Die - Barbara Morgenstern

Omdat een goede titel soms meer zegt dan overbodige uitleg. En laat de choreografie verder voor zich spreken.

Aquarius - Boards of Canada

Als je heel intens de tekst volgt, dan word je op een bepaald moment helemaal zot. Een aanrader!

Cool In The Pool - Holger Czukay

De eenvoud van de dingen. Het leven in alle basisemoties. We weten allemaal dat er vier emoties zijn en wij hebben ze allemaal beleefd tijdens de opnames.

Ontdek deze lijst ook op spotify:
VRTNU VRTNU VRTNU