Spring naar inhoud

Coely Playlist


Vandaag verschijnt Coely’s debuutalbum Different Waters. Welke nummers haar daarbij inspireerden, deelt ze in deze playlist vol goeie vibes, flows en next level viddies.

Angels - Chance The Rapper ft. Saba

Ik heb dit lied ontdekt via de Antwerpse danscrew Young Kingz. Ik check steeds hun nieuwe viddies. Deze vond ik heel erg sterk. De song vond ik ook zo dope dat ik hem meteen heb opgezocht door de lyrics van het refrein in Google te typen! Wat een heerlijke song!

21 questions - 50 cent

Pure nostalgie. Ik luisterde vaak naar deze track samen met m'n broer toen we jonger waren. We waren diehard fans en waren echt gelukkig toen deze op MTV werd gedraaid. We zongen de hele track mee, vaak met verzonnen woorden want de lyrics kenden we niet echt. Het draaide puur om de vibe!

i - Kendrick Lamar

Ik hou van de positieve, energieke vibe van deze song. De productie in combinatie met Kendrick's flow, echt next level! Hij is echt één van die artiesten waar je automatisch naar opkijkt en waarbij je uitkijkt naar elke nieuwe release.

Bad and Boujee - Migos

Ik ben nogal verslaafd aan deze song. Ik vind hem zo catchy dat ik niet anders kan dan er loos op te gaan. De accenten in de flow maken hem helemaal af. That's my jam!

Holy Key - Dj Khaled

Bij elke Khaled-track ben ik benieuwd wie hij als vocals zou hebben gekozen. Hier zingt Betty Wright het refrein: reden genoeg om er wild van te zijn!

So Far To Go - J Dilla

Dit is een van m'n all-time favorites omdat het mij doet denken aan het prille begin van mijn carrière. Ik heb deze leren kennen via één van mijn producers en op dat moment werd ik een instant J Dilla-fan.

No church in the wild - Jay Z ft. Kanye West

Ik ben een fan van Jay Z en zeker van Kanye. Al boeien z'n crazy momenten niet echt, de muziek maakt alles goed. Deze track geeft me een telkens een rush wanneer ik het gevoel heb dat ik aan het slabakken ben. Het is ook m'n wekker, opstaan, let's go!

Ontdek deze lijst ook op spotify:
VRTNU VRTNU VRTNU