Spring naar inhoud

Geniale gekte, Gaga op de camping en gewoon mezelf

Wim kiest Canvasflix

geschreven op 29 december 2015

The Devil and Daniel Johnston

Ik heb deze documentaire over de singer-songwriter Daniel Johnston vroeger al eens een keertje gezien. Ik wil hem graag opnieuw bekijken omdat het ontroerend is om te zien hoe een mens overgeleverd kan zijn aan zijn eigen gekte en tegelijk wel wonderlijke muziek blijft maken. Hoogtepuntje van de documentaire voor mij: op 05:33 zit mijn favoriete nummer van Daniel, Story of an artist, waarin hij eigenlijk zelf al zijn hele verhaal vertelt in één song.

Radio Gaga - Verblijfspark Laakdal

Simpelweg omdat Radio Gaga ongeveer het beste programma was van het afgelopen televisieseizoen. Ik heb van alle afleveringen genoten, maar met de camping - hoewel, het is niet echt een camping natuurlijk - in Laakdal heb ik toch het hardst moeten lachen.

Winteruur - kies vooral zelf welke aflevering

Winteruur want naar het schijnt wordt dat gepresenteerd door een fijne mens. Mijn favoriete aflevering van Winteruur: te moeilijk om te kiezen vind ik. Mijn tip aan de kijker: bekijk ze allemaal en stuur mij een top 3 door (tweet je keuze met hastag #winteruur). Dat zal het kiezen vergemakkelijken.

VRTNU VRTNU VRTNU