Spring naar inhoud

Heb jij een Curiosa-verhaal?

Canvas Curiosa - © canvas / Koen De Vos
geschreven op 06 juni 2019
Canvas Curiosa brengt wekelijks artikels en reportages over intrigerende gebouwen, raadselachtige geschiedenissen en onontdekte wetenswaardigheden uit de wereld van kunst, cultuur, geschiedenis en wetenschap. Van een Merovingische grafvondst in Maasmechelen over keizerlijke zeepoliepen in het Brusselse dino-museum, een wenende madonna in Mortsel tot een vergeten Da Vinci in Tongerlo of een verdwenen stad in Terwaan.

Inmiddels zijn we aan onze vierde jaargang toe en passeerden al meer dan 120 onderwerpen de revue. Op deze pagina krijg je een overzicht van alle Canvas Curiosa.

Heb jij 'n idee? Tip ons!

Zelf een idee?

Hoewel de bron van inspiratie nog lang niet uitgeput is, zijn wij benieuwd naar wat jij te vertellen hebt. Heb jij ideeën, voorstellen of tips voor een nieuwe Curiosa-aflevering? Verras ons en kom liefst met een onbekend of onbemind verhaal dat zijn weg naar het grote publiek nog niet gevonden heeft.

Canvas Curiosa biedt een breed scala van thema's aan, dus beperk je zeker niet in je keuze. Stuur jouw tip door met wat uitleg, het verhaal in het kort, eventueel een afbeelding (geen zware bestanden a.u.b.) en je contactgegevens naar curiosa@canvas.be, en wij zoeken het verder uit. Misschien komen we bij jou op bezoek en wie weet verschijnt jouw verhaal dan binnenkort in een nieuwe Canvas Curiosa.

VRTNU VRTNU VRTNU