Spring naar inhoud
tot 3 februari op vrt nu

Big Little Lies

Bekijk Big Little Lies op

Schijn bedriegt in Big Little Lies, een zevendelige HBO-serie over een groepje welstellende vrouwen in een Californisch kuststadje die het ogenschijnlijk prima voor elkaar hebben, maar bij nader inzien heel wat te verbergen hebben. Een verdacht overlijden op de school van hun kinderen vestigt de aandacht op wat er zich achter de schermen van hun schijnbaar perfecte leven afspeelt.

De hoofdrollen worden gespeeld door grote namen als Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley en Laura Dern. De regie is van Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Demolition, Wild).

An all-star cast all of whom live up to their advance billing, and an absorbing story that will keep you guessing each and every step of the way.”
New York Post
Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Nicole Kidman

Big Little Lies is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Australische Liane Moriarty. De reeks won eerder dit jaar acht Emmy Awards en wordt door velen beschouwd als een van de beste series van 2017: in een top 10 van Time behaalde deze ‘Desperate Housewives met een donker randje’ de tweede plaats, en op de Golden Globes kaapte de reeks vier prijzen weg.

VRTNU VRTNU VRTNU