Terzake

Elke weekdag om 20:00

Nieuws- en duidingsmagazine gepresenteerd door Lieven Verstraete of Annelies Beck.

De onderwerpen van vanavond

Aflevering 136

‘Burgerinfiltrant’ Bart S.
De zogenaamde burgerinfiltrant die de politie gebruikte in de drugszaak tegen de Limburgs-Italiaanse familie sprak met Caroline Van den Berghe. Hij kwam plots in een storm terecht. Is hij collateral damage? In de studio praat Annelies met John Maes (voorzitter Orde van de Vlaamse balies) over het statuut van infiltranten.

De afgelopen politieke week
Wie wordt onze premier? En kan Bruno Tobback de druk binnen de SP.a aan? Politicoloog Carl Devos geeft ons zijn kijk op de week.

Special Olympics
Er ging een heuse mediacampagne aan vooraf maar deze week was het eindelijk zover: de Special Olympics in ons land. Joris Ghyssens volgde een aantal atleten en ging kijken naar de sfeer en de prestaties op de Spelen.

Vrijdaggast: Joris Evers – Netflix Europa
Is ons medialandschap voorgoed veranderd? Vannacht ging Netflix in ons land online. De onlineservice om tegen een vast bedrag televisieseries en films te bekijken is onder andere in de VS een gigantisch succes. Wat mogen we verwachten van Netflix en hoe ziet het bedrijf de toekomst van de media? Onze vrijdaggast is Joris Evers, de communicatieverantwoordelijke van Netflix Europa.

Duur : 35 minuten
Op tv
  • Vrijdag 19 september om 19:59
  • Gisteren 20 september om 00:55
  • Gisteren 20 september om 09:00

Reeks 2014

Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Lieven Verstraete of Annelies Beck.

246 afleveringen