Terzake

Elke weekdag om 20:00

Nieuws- en duidingsmagazine gepresenteerd door Lieven Verstraete of Annelies Beck.

De onderwerpen van vanavond

Aflevering 184

Toekomst NMBS
Jo Cornu, de CEO van de NMBS, vreest dat de NMBS geprivatiseerd zal worden als het zijn schulden niet onder controle krijgt. Dat schrijft hij in een brief aan de vakbonden, waarin hij hen ook vraagt het sociaal overleg te hervatten. Zijn de vakbonden bereid om grote hervormingen door te voeren? Jean-Pierre Goossens (ACOD) komt naar de studio.

Colruyt Cru
In de zoektocht om de klant te bieden wat die wilt komt Colruyt met een nieuw concept. Ze openen een versmarkt waar ze streven naar de grootste ambachtelijke kwaliteit. De laagste prijs laten ze daar voor wat het is. Thomas De Graeve trok zijn botten aan en ging eens kijken.

Marianne Theyssen
Lieven ontvangt eurocommissaris Marianne Thyssen (CD&V) in de studio. In deze belangrijke week voor de EU komt zij met een stand van zaken in de strijd tegen jeugdwerkloosheid. En ook de conclusies over de meerjarenbegrotingen van de EU-landen wordt morgen toegelicht.

Circus rendabel?
Kan een circus nog rendabel zijn? Het beroemde Circus Rose-Marie Malter werd failliet verklaard. Dirk Van Zundert maakt de vergelijking met Circus Pipo, dat het wel goed doet.

Duur : 35 minuten
Op tv
  • Gisteren om 20:00
  • Gisteren om 02:10
  • Vandaag om 09:00

Reeks 2014

Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Lieven Verstraete of Annelies Beck.

246 afleveringen