Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 9: Reyers Laat

Bruno Tobback blijft dan toch voorzitter van de SP.a tot volgend jaar. De voorbije weken kwam hij in het oog van de storm terecht, iedereen zou hem weg willen als voorzitter. Hoe kijkt hij terug op de voorbije woelige periode? En welke plannen hoopt hij nog te kunnen verwezenlijken voor het einde van zijn voorzitterschap?

22 kinderen en 6 volwassenen verongelukten ruim twee jaar geleden in een busongeval in het Zwitserse Sierre. Tony Reynders verloor zijn dochter en schreef zijn verhaal neer in het boek ‘Voor Emma’. Traumapsycholoog Erik De Soir begeleidde hem tijdens deze moeilijke periode en is zelfs een vriend geworden.

Een geïnterneerde die al 30 jaar vastzit wegens moord en zedenfeiten heeft toestemming gekregen om euthanasie te plegen. Wordt hiermee een nieuwe grens overschreden of is dit een terechte beslissing? Euthanasie-expert Wim Distelmans heeft alvast de nodige bedenkingen.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Zondag 15 september om 22:35
  • Gisteren 16 september om 00:28
  • Gisteren 16 september om 09:35

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen