Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 29: Reyers Laat

Kathleen nodigt uit :

· Kongolo Mbuyi
· Saskia De Coster
· Frieke Neyrinck
· Dimitri Vegas
· Roger Blanpain

Was de treinbegeleidster racistisch?
Schrijfster Saskia De Coster klaagt de NMBS aan wegens racisme. De Coster sprong vorige week donderdag met Kongolo Mbuyi en zijn zus op een trein. De Coster mocht gaan zitten, maar de mensen van Congolese origine werden uit de trein gezet. Hoe gaat de NMBS met racisme om? Dat vragen we aan woordvoerster Frieke Neyrinck.

Bijna de beste DJ’s ter wereld
Dimitri Vegas en Like Mike zijn dit weekend door het Dance-tijdschrift DJ MAG uitgeroepen tot de op één na beste DJ’s ter wereld. Vorig jaar eindigden ze op de zesde plaats. Gevolg van dat knappe resultaat is dat de broertjes nog meer kunnen optreden én bovendien zien ze hun gage per optreden stijgen.

Ontslag na drankmisbruik
Wie drie keer dronken op de werkvloer verschijnt, moet op staande voet kunnen ontslagen worden. Dat stelt werkgeversorganisatie Unizo voor, nadat uit een enquête bleek dat één derde van de bedrijven te kampen heeft met drankmisbruik. Roger Blanpain, specialist arbeidsrecht, vindt dat het Unizo-voorstel nog niet ver genoeg gaat.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Gisteren om 22:30
  • Gisteren om 00:43
  • Vandaag om 09:37

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen