Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 29

Naar jaarlijkse gewoonte is er volgende week opnieuw een zogenaamde boekenweek. En daar hoort ook een boekenweekgeschenk bij. De eer om het kleinood te schrijven is dit jaar aan Dimitri Verhulst. Een boek van exact 96 pagina’s met als thema: waanzin. Hoe begin je eraan als schrijver? Maar vooral wat is het geworden?

Afgelopen weekend werd Junior Bauwens Europees kampioen bij de lichtgewichten boksen in Gent. Hoe kijken hij en zijn mentor advocaat Walter Van Steenbrugge terug op de kamp? En hoe en waar zien zij de toekomst van Junior? Straks samen naar de Verenigde Staten op zoek naar een wereldtitel?

125 jaar geleden overleed schilder Vincent Van Gogh en dat wordt her en der herdacht. In Bergen, culturele hoofdstad loopt een tentoonstelling rond zijn periode in de Borinage. En het Van Gogh museum in Amsterdam draagt uiteraard ook zijn steentje bij. Maar wat maakt Van Gogh nu net tot die grote kunstenaar die we vandaag nog allemaal kennen? Directeur van het Van Gogh museum Axel Rüger weet er alles van.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Gisteren om 22:28
  • Gisteren om 00:32
  • Vandaag om 09:36

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2015

Reyers laat

49 afleveringen