Reyers laat

Maandag tot donderdag om 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 51

Aflevering 51

Zinloze dopingmiserie
Wielrenner Jonathan Breyne ondernam in december een zelfmoordpoging, nadat hij positief testte op clenbuterol. Maanden later laat de wielerbond weten dat Breyne toch geen doping heeft gebruikt.Trekt dopingspecialist Peter Van Eenoo lessen?

Het wilde leven van Ivan
In de jaren zeventig van de vorige eeuw zongen velen het mee ‘totte mij totte mij, totte mij ghul de nacht’ Voor Ivan Heylen is ‘De wilde boerndochtere’ intussen zijn persoonlijke prehistorie. Maar ook na zijn zangcarrière had Ivan Heylen een wild leven. Een terugblik. 

Vlaamse wielrenner van het voorjaar
We hebben meegeleefd met de tragiek van Greg Van Avermaet. Hij reed fantastisch in de Omloop het Nieuwsblad en in de Ronde van Vlaanderen, maar strandde iedere keer op de  eervolle maar ondankbare tweede plaats. Met Greg hebben we het over het wielervoorjaar en we blikken vooruit naar Luik-Bastenaken-Luik.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Donderdag 24 april om 23u09
  • Vrijdag 25 april om 02u27 (herhaling)
  • Vrijdag 25 april om 09u35 (herhaling)

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (voorjaar)

Reyers laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

63 afleveringen