Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 19: Reyers Laat

Een falende beveiliging en een oorlog tegen IS. De Amerikaanse president Obama beleeft niet meteen zijn mooiste tijden. Maar wat denken ze hier in de VS zelf van? Maken ze zorgen over de beveiliging van de president? En hebben ze het gevoel dat ze 'on war' zijn? Amerika-correspondent Michiel Vos beleeft alvast boeiende tijden in zijn tweede thuisland.

‘Het theaterstuk van het jaar.’ De recensies zijn alvast unaniem lovend. Ramsey Nasr speelt de hoofdrol in ‘The Fountainhead’. Een stuk over hoe je in het leven moet staan, of toch weer niet. Een stuk waardoor koppels wel eens uit elkaar zouden kunnen gaan, denkt Ramsey Nasr.

Nederland is dezer dagen in de ban van de afpersingszaak rond John en Linda De Mol. Gisteren nog werd er een oproep gedaan voor meer informatie in het populaire programma 'Opsporing Verzocht'.  Hoe zit de zaak nu precies in elkaar? En hoe hard zoekt Nederland mee naar de vermeende daders? Correspondente Sabine Vandeputte volgt de zaak op de voet en leeft helemaal mee met de Nederlanders.

Duur : 41 minuten
Op tv
  • Gisteren 1 oktober om 22:30
  • Vandaag 2 oktober om 02:40
  • Vandaag 2 oktober om 09:40

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen