Reyers laat

Maandag tot donderdag om 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 35

De radio bestaat 110 jaar en dat moet gevierd! De Pré Historie van Guy De Pré werd verkozen tot beste radioprogramma aller tijden en Sven Ornelis eindigde tweede in de ranglijst beste presentator aller tijden. Maar wat ís goede radio nu eigenlijk? Is er een soort van geheime formule om goede radio te maken? En waarom blijft de Vlaming zo verknocht aan zijn radiotoestel?

Morgen is het precies 1 jaar geleden dat de wereld kennis kon maken met paus Franciscus I. Monseigneur Luc Van Looy, bisschop van het bisdom Gent, kent de man persoonlijk. Ze droegen onlangs samen de mis op. Hoog tijd om een stand van zaken op te maken.

Herman Van Veen staat ondertussen vijftig jaar op de planken. Terugblikken doet hij niet, want 'zo goed als het vroeger was, is het vroeger nooit geweest…' Dus blikken we samen met hem vooruit. Met zijn nieuwste voorstelling 'Voor een kus' trekt hij de komende maanden door België. Wat doet een mens zoal om gekust te worden? En wat doen zijn kleinkinderen om de aandacht van hun opa te krijgen?

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Dinsdag 12 maart om 22u33
  • Woensdag 13 maart om 02u04 (herhaling)
  • Woensdag 13 maart om 09u43 (herhaling)

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (voorjaar)

Reyers laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

63 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

hoezo onze paus?

Lieven, hoezo onze paus?
Hij is wel de baas van de weinigen rooms-katholieken, maar niet van ons!