Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 16

De nummer 1 van Standard spreekt
Standard is één van de clubs die kritiek heeft op het financiële beleid van de Belgische voetbalbond. Waar wordt er volgens Standard-voorzitter Roland Duchâtelet geld verspild? Is er sprake van een wanbeleid? Standard zelf was hét gespreksonderwerp van het afgelopen voetbalweekend met het spandoek waarop een onthoofde Steven Defour was afgebeeld. Heeft de voorzitter de harde supporters kunnen kalmeren?

Facebook: meer delen minder privacy
Het populaire sociale netwerk Facebook past dit weekend zijn privacyregels aan. Facebook eigent zich nog meer gegevens en foto’s toe. Liggen jonge gebruikers zoals Eline De Munck daar wakker van? De federale regering vindt dat Facebook te ver gaat en wil optreden. Maar hoe ver wil vice-premier Alexander De Croo gaan?

Scabs maken na 20 jaar nieuwe plaat
‘Ways of a Wild Heart’ heet het nieuwe album van The Scabs. De vorige plaat van de groep rond zanger Guy Swinnen en gitarist Willy Willy is intussen al 20 jaar oud. Wat bezielt de band om een plaat te maken in tijden dat mensen geen platen meer kopen?

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Donderdag 29 januari om 22:21
  • Vrijdag 30 januari om 00:57
  • Gisteren om 09:34

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2015

Reyers laat

49 afleveringen