Reyers laat

Maandag tot donderdag om 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 69

Politiek in hart en nieren
Gaat Jean-Marie Dedecker, nu hij niet herkozen is als volksvertegenwoordiger, op zoek naar een nieuwe job? Hij moet niet want met de inhoud van de partijkas van Lijst Dedecker kan hij nog geruime tijd buiten het parlement politiek werkzaam zijn. Onze collega Ivan De Vadder presenteert voor de zomervakantie nog vier keer de zevende dag. Wat hebben deze twee mannen gemeen?

Acteur wordt zanger
Acteur Koen De Graeve is altijd al met muziek bezig geweest, maar als het van hem afhangt zullen we hem in de toekomst eerder een zanger dan een acteur noemen. Waarom is muziek rijker dan acteerwerk? Misschien begrijpen we er vanavond iets meer van, want Koen stelt straks zijn eerste single Popmuziek voor.

De Wereld Draait Door
Bij onze Nederlandse collega’s van De Wereld Draait Door kijkt Sander Van de Pavert met een aparte blik naar de actualiteit. Het resultaat zijn eigenzinnige montages met nieuwsbeelden, die stilaan tot de betere satire worden gerekend. Voor Kees Van Kooten is Sander van de Pavert zelfs zijn ware opvolger.

Duur : 41 minuten
Op tv
  • Dinsdag 28 mei om 22:33
  • Woensdag 29 mei om 00:49

Reeks 2014 (voorjaar)

Reyers laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

63 afleveringen