Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 12: Reyers Laat

No Rules Great Scotch
Wil Schotland onafhankelijk worden? Die vraag beantwoorden de Schotten vandaag in een referendum. Met twee Schotten, doedelzakspeler Steve Laird en Gavin Watt van de Caledonian Society, en mét een whisky op tafel mijmeren we over een historische dag.

Blade Babe
Een Hollandse atletiekcoach zag twee jaar geleden in Marlou van Rhijn de Nederlandse Oscar Pistorius. Ze gespte twee Blades om en was meteen verkocht. Het begin van een sprookje, want op de jongste Paralympische Spelen in Londen haalde Van Rhijn goud op de 200 meter. Een voorbeeldfiguur met commerciële waarde, vindt nu ook sportgigant Nike.

Willem gaat nog lang niet met pensioen
Artiesten klagen steen en been dat het niet goed met de platenverkoop. Maar van onheilsboodschappen wil de West-Vlaamse bard Willem Vermandere niet weten. Vermandere – intussen 74 – brengt twee cd’s tegelijkertijd uit. Een gesprek over koppig je eigen zin doen en uiteraard over mooie muziekjes.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Gisteren 18 september om 23:11
  • Vandaag 19 september om 01:08
  • Vandaag 19 september om 09:40

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen