Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 28

Zijn groenten het nieuwe vlees?
Volgens sterrenchef Kobe Desramaults doen we nog veel te neerbuigend over vegetarisch koken en daar moet dringend verandering in komen. Dus zet hij nu zijn schouders onder Vegucation, een opleiding voor toekomstige chefs om te leren koken zonder vlees. Want elke dag een biefstuk is zo jaren ‘80.

Je bent jong en je wilt wat
En sommigen lijken daar ook in te slagen. Kunstenaar Rinus Van De Velde is jong aanstormend talent en ondertussen valt zowat de hele wereld voor zijn tekeningen. En nu zelfs mode-ontwerper Paul Smith met hem gaat samenwerken lijkt the sky helemaal the limit.

Pestkoppen
Dezer dagen is pesten helaas weer in het nieuws. Pesten is en blijft een probleem dat we voorlopig nog niet de wereld uit krijgen. Foute vriend Steven Goegebeur stond jarenlang in het onderwijs. Nu trekt hij langs scholen met zijn voorstellingen over pesten. En wat met zij die pesten? Hoe staan zij tegenover hun daden? Sara pestte als kind en heeft daar nu als volwassene dik spijt van.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Gisteren om 23:08
  • Gisteren om 01:07
  • Vandaag om 09:35

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2015

Reyers laat

49 afleveringen