Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 43: Reyers Laat

Waarom niet bij Anderlecht blijven?
Anderlecht investeert zwaar in de ontwikkeling van jeugdspelers. Toch wordt het almaar moeilijker om die spelers te laten rijpen tot ze schitteren in het eerste elftal. Maar heeft manager Herman Van Holsbeeck echt geen andere middelen dan naar de rechtbank te stappen, als een jeugdspeler weigert een profcontract te tekenen?

Gevangen in de bladzijden van een boek
Wat is voor u het beste boek dat u ooit heeft gelezen? Kiest u dat boek omdat het u ontroerde? Omdat het uw leven omgooide? Of was het gewoon mooi? Wat selecteerden Kim Hertogs (Buchbar) en Bart Stouten (Klara) voor de boekentop 50 van Cobra.be.

Snel Vers Mooi
Fast Fresh Simple is de slogan van het Australische kookfenomeen Donna Hay. De gestileerde foto’s in haar kookboek stralen uit dat koken gemakkelijk en fijn is. Eén ei in de koelkast is voor Hay het begin van een lekkere maaltijd. We maken kennis met de Australische Pascale Naessens.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Donderdag 20 november om 22:29
  • Vrijdag 21 november om 01:58
  • Vrijdag 21 november om 09:38

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen