Reyers laat

Maandag tot donderdag om 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 50

Jean-Luc Dehaene verlaat de politiek 

Vanavond een Reyers Laat met als centrale gast Jean-Luc Dehaene. De loodgieter neemt afscheid van het publieke leven en komt nog één keer langs om zijn zegje te doen over wat geweest is en over wat nog komen moet.

Zijn vrouw, Celie, was altijd ergens in de buurt. Veelal achter de schermen maar soms ook voor de schermen. De eerste echte first lady van ons land. Hoe heeft zij de carrière van haar man meebeleefd?

En politieke tijdsgenoot, Louis Tobback. Als leider van de oppositie een ware gesel, maar als medebestuurder een absoluut godsgeschenk. Hoe kijkt hij terug op de vele jaren die hij samen met Dehaene kleurde in de Belgische politiek?

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Dinsdag 23 april om 22u42
  • Woensdag 24 april om 02u09 (herhaling)
  • Woensdag 24 april om 09u36 (herhaling)

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (voorjaar)

Reyers laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

63 afleveringen