Reyers laat

Maandag tot donderdag rond 22:30

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools met drie of vier gasten de balans van de dag opmaakt.

De gasten van vanavond

Aflevering 32: Reyers Laat

De gasten van Kathleen zijn:

  • Phillippe Muyters
  • Karim Bachar
  • Alex Agnew 
  • Markus Davidsen

Mens sana in corpore sano, iets wat Vlaams minister van werk en economie Phillippe Muyters vanaf nu vrij letterlijk gaat nemen. Hij wil namelijk jongeren met een foute werkattitude laten sporten om ze klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Onze nationale zaalvoetbalheld Karim Bachar werkt dagelijks met zulke jongeren, wat vindt hij van het idee van de minister?

Dit jaar pakt de boekenbeurs uit met een echte stripgids, een taak op het lijf geschreven van gepassioneerd stripliefhebber, Alex Agnew.

‘May the force be with you’ als religieus gebod of Gandalf uit The Lord of the rings als een nieuw soort opperwezen. Luke Skywalker als de Jezus van de 21 ste eeuw en Darth Vader als de nieuwe god. Markus Davidsen mag zich sinds kort doctor in de religiewetenschappen noemen na zijn onderzoek over de religieuze achtergrond van zogenaamde fiction based verhalen.

Duur : 40 minuten
Op tv
  • Gisteren om 23:06
  • Gisteren om 02:47
  • Vandaag om 09:35

Publiek

Kathleen Cools en Lieven Van GilsZin om zelf een opname van Reyers laat bij te wonen? Dat kan! Schrijf je snel in via het formulier hieronder.

De opnames vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en starten om 20:00 op de VRT. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er rondleidingen mogelijk.

Reeks 2014 (najaar )

Reyers Laat

Laatavondtalkshow waarin Lieven Van Gils of Kathleen Cools de balans opmaakt van de dag, samen met drie of vier gasten die op een of andere manier mee de dag hebben gekleurd.

70 afleveringen