Panorama

Donderdag rond 21:40

Herhaling: vrijdagnamiddag en zondag rond 18:00


Phara de Aguirre presenteert zowel eigen onderzoeksjournalistiek als het allerbeste internationale current affairs-werk.

Aflevering : Watt een kluwen. Het failliet van ons elektriciteitsbeleid

De Belgische elektriciteit behoort zowel voor de gewone particuliere eindgebruiker als de industrie tot de duurste van West-Europa. Dat is genoegzaam bekend. Maar er is meer: door een falend energiebeleid voeren we ook hoe langer hoe meer elektriciteit in uit het buitenland. Daardoor komt de elektriciteitsprijs nog meer onder druk te staan. Als het zo verder gaat, zullen energie-intensieve bedrijven ons land verlaten en riskeren we zelfs een elektriciteitstekort. Dat toont Panorama zwart op wit aan in deze eigen onderzoeksreportage van Luc Pauwels uit 2011.

Duur : 45 minuten
Op tv
  • Gisteren 19 september om 15:06

Eigen reportages

Laden

Contact

Je vragen of opmerkingen voor de redactie van Panorama zijn welkom via onderstaand formulier. (Reageren op een bepaalde uitzending kun je via Jouw mening, onderaan de pagina van die specifieke uitzending.)

Reeks 2011

Panorama

Duidingsmagazine dat eigen onderzoeksjournalistiek afwisselt met de allerbeste internationale current affairs-reportages.

Presentatie: Phara de Aguirre

50 afleveringen