Panorama

Donderdag rond 21:40

Herhaling: vrijdagnamiddag en zondag rond 18:00


Phara de Aguirre presenteert zowel eigen onderzoeksjournalistiek als het allerbeste internationale current affairs-werk.

Aflevering 25: United States of Secrets, deel 3

Aflevering 25: United States of Secrets, deel 3

Driedelige documentaire over de handel en wandel van het NSA, het Bureau Nationale Veiligheid van de VS, die een ander licht werpt op de recente geschiedenis van 11 september tot nu. In het laatste deel onderzoekt Panorama de rol van de grote newtechbedrijven, als Google, Facebook en Yahoo!, in de hele NSA operatie. Het is ook bijzonder ironisch dat waar we huiveren iets aan de overheid te vertellen, we het wel en breeduit aan een particulier bedrijf vertellen. Welke rol speelden die bedrijven in heel de operatie en hoe reageren ze als de overheid bij hen aanklopt voor informatie in het belang van het land? (United States of Secrets - PBS Frontline 2014)

Duur : 50 minuten
Op tv
  • Donderdag 4 september om 21:45
  • Vrijdag 5 september om 14:30

Eigen reportages

Laden

Contact

Je vragen of opmerkingen voor de redactie van Panorama zijn welkom via onderstaand formulier. (Reageren op een bepaalde uitzending kun je via Jouw mening, onderaan de pagina van die specifieke uitzending.)

Reeks 2014

Panorama

Duidingsmagazine dat eigen onderzoeksjournalistiek afwisselt met de allerbeste internationale current affairs-reportages.

Presentatie: Phara de Aguirre

35 afleveringen