The Killing

Woensdag om 23:10

Derde en laatste seizoen van de Deense politieserie, waarin Sarah Lund geconfronteerd wordt met moord en ontvoering tegen de achtergrond van de economische crisis en de verkiezingsstrijd.

Aflevering 21

Aflevering 21

Na de pijnlijke afloop van de zaak Larsen is politiecommissaris Sarah Lund gedegradeerd tot paspoortcontroleur in Zuid-Denemarken. Daar wordt ze twee jaar later gecontacteerd door Lennart Brix, het hoofd van moordbrigade van de politie in Kopenhagen. Hij vraagt haar hulp in een lastige kwestie: een advocate is vermoord na eerst zwaar mishandeld te zijn. Het lijkt op een daad van moslimterreur, maar eigenlijk tast de politie in het duister. Lund reageert eerst afwijzend, maar raakt toch geïntrigeerd door de zaak. Ondertussen wordt ook de nieuwe minister van justitie Thomas Buch geconfronteerd met een aantal lastige kwesties. En soldaat Jens Peter Raben wacht op zijn vrijlating uit een psychiatrische instelling ...

Duur : 57 minuten

Reeks 2

The Killing

Deense politieserie, waarin politiecommissaris Sarah Lund (Sofie Gråbøl) een reeks moorden onderzoekt die voor opschudding zorgen in alle lagen van de Deense samenleving.

Met: Sofie Gråbøl (Sarah Lund), Nicolas Bro (Thomas Buch), Charlotte Guldberg (Karina Munk Jørgensen), Preben Kristensen (Carsten Plough), Ken Vedsegaard (Jens Peter Raben), Stine Prætorius (Louise Raben), Flemming Enevold (Colonel Torsten Jarnvig), Morten Suurballe (Lennart Brix), Mikael Birkkjær (Ulrik Strange)

10 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

The Killing

Ik ben fan!
Meer van dit is altijd welkom!

Script van de eerste serie the KIlling

Nu wij thuis een tweede tevee hebben, ben ik de rustige kijker van Canvas kunnen worden. (Misschien wel een aangename invalshoek: hoeveel van de gezinnen-Canvas-kijkers hebben een tweede tv ? Een canvaskijker is, denk ik, eerder een rustig type en zal minder zijn gelijk halen als er twee concurrerende visies zijn op tv kijken) Vooral Terzake, de Canvascrack en the Killing kan ik smaken, hoewel ik toch wel een beetje de draad verloor op het einde. Meestal verhuis ik dan Wikipedia die mij naaldje en draadje uitlegt, maar deze keer lukte dat niet. Kan iemand mij doorverwijzen naar een site waarin het verhaal volledig uit de doeken gedaan wordt? Deze mag Engelstalig zijn

The killing

Meer info over de inhoud vvan de afzonderlijke afleveringen vind je op:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Killing_episodes

Worden seizoen 1 en 2 nog

Worden seizoen 1 en 2 nog herhaald?

Herhaling The killing seizoen 1 en 2

Momenteel zijn er geen plannen om de eerste twee seizoenen te herhalen.

The killing seizoen 3 ?

Komt seizoen 3 van the killing dit jaar ?

Killing - de derde reeks

De reeks wordt inderdaad dit jaar uitgezonden. Een juiste datum is nog niet gekend. Van zodra we meer info hebben, berichten we daarover op de website.