The Killing

Woensdag om 23:10

Derde en laatste seizoen van de Deense politieserie, waarin Sarah Lund geconfronteerd wordt met moord en ontvoering tegen de achtergrond van de economische crisis en de verkiezingsstrijd.

Aflevering 40

Aflevering 40

Het is verkiezingsdag en de premier heeft er alles bij te winnen dat de onzekerheid over het lot van Emilie blijft duren. Hij wordt echter ook gekweld door het verleden en persoonlijke demonen, en er rijzen opnieuw vragen over de loyauteit in zijn eigen politieke rangen. Terwijl Borch en Lund intussen naar de toekomst proberen te kijken, doen de speurders een allerlaatste poging om Emilie terug te vinden voor het te laat is.

Duur : 60 minuten

Reeks 3

The Killing

Deense politieserie, waarin politiecommissaris Sarah Lund geconfronteerd met moord en ontvoering tegen de achtergrond van de economische crisis en de verkiezingsstrijd in Denemarken.

Met: Sofie Gråbøl (Sarah Lund), Lars Mikkelsen (Troels Hartmann), Bjarne Henriksen (Theis Birk Larsen), Ann Eleonora Jørgensen (Pernille Birk Larsen), Søren Malling (Jan Meyer), Marie Askehave (Rie Skovgaard), Michael Moritzen (Morten Weber), Bent Mejding (Poul Bremer) e.a.

10 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

The Killing

Kunt u aangeven wanneer de laatste 2 afleveringen van seizoen 3 uitgezonden worden? Ik kan ze niet vinden in de huidige programmering.......

The killing

De laatste 2 afleveringen van jaargang 3 werden uitgezonden op 18 en 25 december.