Jack Taylor

Zaterdag om 20:40 (16+)

Duits-Ierse misdaadreeks met in de hoofdrol de onbehouwen privédetective Jack Taylor, een ex-politieman met een drankprobleem. Gebaseerd op de thrillers van Ken Bruen.

Aflevering 5: Priest

Aflevering 5: Priest

De Ierse goegemeente is geschokt door een brutale moord in een kerk in Galway: pastoor Joyce werd er onthoofd aangetroffen. Religie is niet de grootste passie van Jack Taylor, maar een recent persoonlijk trauma heeft misschien toch een spirituele snaar geraakt, zodat hij zich met grote overgave op deze moordzaak stort: een onverkwikkelijke mix van verleiding, stalking en exorcisme.

Duur : 92 minuten

Reeks 2011

Jack Taylor

Duits-Ierse misdaadreeks met in de hoofdrol de onbehouwen privédetective Jack Taylor, een ex-politieman met een drankprobleem. Gebaseerd op de thrillers van de Ierse bestsellerauteur Ken Bruen.

Met: Iain Glen (Jack Taylor), Nora Jane Noone (Garda Kate Noonan), Killian Scott (Cody), Frank O'Sullivan (Superintendent Clancy), Paraic Breathnach (Father Malachy) e.a.

5 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

Jack Taylor

De serie was voor mij van begin af aan een heel goede serie en mag hopen dat Canvas ook de 2e serie gaat aanschaffen want deze serie is werkelijk ZEER GOED !!!!

Jack Taylor

De eerste aflevering was ik zeer kritisch. Ik ben de serie toch blijven volgen en vond deze eigenlijk toch uitstekend. Ik hoop alvast op een vervolg. Keep up the good work (the bridge was ook schitterend).

Jack Taylor

Ik ben het helemaal een met Tjeerd Koudenburg. Een heel goede detective. In Nederland blijft het voornamelijk bij herhalingen uit de "oude doos". Mijn complimenten. Voor prachtige detectives of series moeten we toch als Nederlander echt bij de "Belg"zijn. nogmaals mijn complimenten.

jack taylor

Wederom een prachtige detetctive serie van canvas. Hiermee loopt deze zender voorop in vergelijking met wat in Nederland wordt gebrach., Mijn complimenten. De serie is onderhoudend, kent een goede opbouw (dankzij een uitstekend scenario met een goed samengesteld team met verschillende karakters. Veel emotie en een stukje romantiek als compensatie voor het geweld. Jammer dat er maar 5 afleveringen zijn. Ik hoop dat canvas de rest van de serie (in de maak??) ook aanschaft.

Jack Taylor

Wij maken jouw suggestie over aan de programmamakers. Van zodra wij meer info hebben over de programmatie van de nieuwe reeks berichten we daarover op onze website.