Extra time

Maandag om 21:40

Herhaling: dinsdagnamiddag


Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos.

Aflevering 17

Aflevering 17

Extra time kijkt terug op de laatste speeldag van de play-offs en de ontknoping van de titelstrijd. Anderlechttrainer Besnik Hasi is de studiogast vandaag. Jan Boskamp en Marc Degryse zijn de analisten met dienst.

Duur : 50 minuten
Op tv
  • Maandag 19 mei om 21:57
  • Dinsdag 20 mei om 18:31

Contact

Je vragen of opmerkingen voor de redactie van Extra Time zijn welkom via onderstaand formulier. (Reageren op een bepaalde uitzending kun je via Jouw mening onderaan de pagina van die uitzending.)

Reeks 2014 vj

Extra time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten, beklijvende reportages en een live-publiek gedurende 45 minuten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met gesprekken, wedstrijdbeelden, reportages, 'de beelden van het weekend', enz.

19 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

offside goal Messi?

Geachte,

Ik heb een vraag voor buitenspelexpert Filip Joos over de match Barcelona - Atletico Madrid. Er zou een goal van Messi in de 64e minuut onterecht afgekeurd zijn. Wij vroegen ons af of deze goal buitenspel is (met de nieuwe buitenspelregels in gedachten).
Youtube filmpje van de goal: https://www.youtube.com/watch?v=LlaZuPZN0Z8

Titel Anderlecht vs Titel Spanje WK 2010

Anderlecht volwaardig kampioen? Is Spanje volwaardig wereldkampioen geworden in 2010? (Johan Boskamp?). Over 90 minuten bekeken behaalde Spanje 16 punten en Nederland 19 punten. Over 120 minuten beide 18 punten... slechte formule?
#extratime
#Filip Joos