Extra time

Maandag om 21:35

Herhaling: dinsdag rond 18:15

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos.

Aflevering 2

Extra time kijkt terug op de 23ste speeldag in de Jupiler Pro League. Analisten met dienst zijn Jan Mulder, Peter Vandenbempt en Wesley Sonck. De topper Standard - Anderlecht komt uiteraard uitgebreid aan bod.

Duur : 50 minuten
Op tv
  • Maandag 26 januari om 21:36
  • Gisteren om 18:13

Contact

Je vragen of opmerkingen voor de redactie van Extra Time zijn welkom via onderstaand formulier. (Reageren op een bepaalde uitzending kun je via Jouw mening onderaan de pagina van die uitzending.)

Reeks 2015 (voorjaar)

Extra time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten, beklijvende reportages en een live-publiek gedurende 45 minuten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met gesprekken, wedstrijdbeelden, reportages, 'de beelden van het weekend', enz.

16 afleveringen

Jouw Mening

Reacties

commotie rond de wedstrijd Standard-Anderlecht.

Graag had ik geweten wat de rol van de ref is in dergelijke situaties.
Hoe ver kan hij gaan bij zulke toestanden?

Spandoek Defour Standard

Gewoonweg afschuwelijk.
Dat deze mensen die zich supporter durven noemen er eens bij stil staan wat hun reactie zou zijn indien er op een groot spandoek een dergelijke afbeelding zou staan van een onthoofde zoon, familielid of goede kennis en dit in een vol stadion en nu ook voor de rest van de wereld en vooral in deze tijden waar ieder van ons kan geconfronteerd worden met de harde werkelijkheid.
Voetbal is een sociaal gebeuren voor jong en oud en dergelijke daden horen hier niet thuis.
Men mag fanatiek supporteren voor zijn club maar een beetje respect voor de tegenstander zou niet misplaatst zijn en Defour verdient dit niet, hij heeft dezelfde supporters ook heel veel goede momenten bezorgt waarop zij nu tevergeefs wachten en dat hij bij de rivaal speelt doet niets af voor wat hij voorheen presteerde voor Standard, voetbal is zijn beroep en zoals iedereen heeft hij het recht zijn beroep uit te oefenen en het respect te krijgen dat hij verdient.

Standard- Anderlecht

Volgens mij had de scheidsrechter de match niet mogen laten beginnen. Wansmakelijk en primitief, dergelijke tifo.